Sosyete Mantısı
Klasik mantı lezzetini farklı bir boyuta taşıyan, parmaklarınızı yeridecek bir tat! Üzeri solanmış hali ile pişer pişmez anında bitireceğiniz eşşiz lezzete hazır mısınız?
Çeşitler:
- Kıymalı
Çeşitler:
- Kıymalı
Pişirilme Önerisi
Fırında Pişirme önerisi:
- Mantılarınızı dondurucudan çıkar çıkmaz önceden 200 derecede ısıtılmış fırının orta kısmına koyun ve 20-25 dakika pişirin.
- Pişmiş mantıların üzerine sarımsaklı yoğurdu döktükten sonra ocakta kızdırdığınız naneli, zeytin yağlı, salçalı sosu dökerek ikram edebilirsiniz.
- Piştikten sonra hemen tüketilmesi önerilir.
- Pişme süresi ve fırın derecesi sizin damak tadınıza ve fırın özelliğine göre değişkenlik gösterir.
- Yukarıda verilen pişirme değerleri ev tipi fırınlar içindir. Endüstriyel fırınlarda pişirme süreleri ve dereceleri değişmektedir.
Haşlayarak Pişirme önerisi:
- İçerisinde yeteri kadar su bulunan kaynayan suya bir miktar tuz ve 2 yemek kaşığı sıvı yağ ilave ediniz.
- Dondurucudan çıkardığınız mantıları kaynar suyun içine atarak ocağın altını kısın (pişerken su kaynamamalı) ve 10 dakika haşlayın.
- Mantıların üzerine sarımsaklı yoğurt döktükten sonra ocakta kızdırdığınız naneli, zeytin yağlı, kırmızı pul biberli, salçalı sosu dökerek ikram edebilirsiniz.
- Piştikten sonra hemen tüketilmesi önerilir
. - Kaynama süresi ve mantıların ağızda dağılma seviyesi damak tadınıza göre değişkenlik gösterir.
- Mantılarınızı dondurucudan çıkar çıkmaz önceden 200 derecede ısıtılmış fırının orta kısmına koyun ve 20-25 dakika pişirin.
- Pişmiş mantıların üzerine sarımsaklı yoğurdu döktükten sonra ocakta kızdırdığınız naneli, zeytin yağlı, salçalı sosu dökerek ikram edebilirsiniz.
- Piştikten sonra hemen tüketilmesi önerilir.
- Pişme süresi ve fırın derecesi sizin damak tadınıza ve fırın özelliğine göre değişkenlik gösterir.
- Yukarıda verilen pişirme değerleri ev tipi fırınlar içindir. Endüstriyel fırınlarda pişirme süreleri ve dereceleri değişmektedir.
Haşlayarak Pişirme önerisi:
- İçerisinde yeteri kadar su bulunan kaynayan suya bir miktar tuz ve 2 yemek kaşığı sıvı yağ ilave ediniz.
- Dondurucudan çıkardığınız mantıları kaynar suyun içine atarak ocağın altını kısın (pişerken su kaynamamalı) ve 10 dakika haşlayın.
- Mantıların üzerine sarımsaklı yoğurt döktükten sonra ocakta kızdırdığınız naneli, zeytin yağlı, kırmızı pul biberli, salçalı sosu dökerek ikram edebilirsiniz.
- Piştikten sonra hemen tüketilmesi önerilir
. - Kaynama süresi ve mantıların ağızda dağılma seviyesi damak tadınıza göre değişkenlik gösterir.
Ürün Bilgileri